One Last Time..Update-alla namn i denna blogg är redigerade!



Dags för oss att ta farväl, tack för denna tiden kära läsare.
Det har varit en otroligt intensiv vecka med denna succéblogg som så smått letat sig upp till elitens totala toppskikt.
Nu är det dock dags att stänga butiken för gott, då vi fått hårda påtryckningar från övre ledningar. Inte lätt att stå emot när det hotas med att få det svenska rättssystemet emot sig.
Vi bugar och bockar för det stöd som vi fått från de som givit oss det. (Vilket varit större delen av hela folkis)
Synd att en del kände sig så kränkta , fastän vi verkligen försökte att ha en positiv anda. Det är synd när man försöker skapa något nytt, kreativt här på skolan, att folk blir rädda så fort någon skiljer sig ur mängden, så fort man tar ett steg fram ur raden. I vårt mellanmjölksland-Sverige såklart, vad annars?
Men, vi blir inte deprimerade för det. Nu blir det tillbaka till det "normala",
precis så som ni ville ha det..
Puss och kram,

UPDATE! Klantiga Mr.K lyckades radera alla 20 kommentarer..eh, sorry!
(Kan ni inte kommentera igen, blev så glad..mina vänner kommer döda mig)

Edra / Mr. K, Mr. X, Mr. Ö och Mr. Big.



Sportlov.

Äntligen lov, det har vi alla sett fram emot.

Ingen bloggning idag eftersom senast IGÅR så skrev vi att vi INTE kommer blogga på skoltid då det bryter mot skolans regler. :-)

Ha ett skönt lov, make lov(e) not war etc.

/ Mr. X



JÖHANNA ARNTSÖN ÄR VINNAREN!

Joöanna Ärntsön Sp2 svarde Buss 712, vilket stämmer! Grattis till 1 poäng, eh he!

Frågan löd - Var befinner jag mig?

3 poäng ledtråden löd - Unket fordon, gryning, nöf. Dvs. Unken buss på morgonen från Bonneland

2 poäng ledtråden löd
- Landskapsblomman förgättmigej lämnar jag bakom mig på resan mot Trollhättans stad och skymtar jag inte en liten Thuresson? Nu då.. Dalsland lämnar jag bakom mig påväg mot Trollhättan i ett unket fordon där jag skymtar en Benjamin.

1 poäng ledtråden löd - Alla bussar har ett nummer, så även denna. Alltså bussen från Dalsland till Thn som Thuresson åker med..troligen buss 712. Detta lyckades alltså inte Antön Jensson klura ut. Ja, vem är egentligen denna Jönson? Trodde han var wise, but..maybe just a Jöns..

/MR.K

GISSA 3 GÅNGER MED Mr.R

Var befinner jag mig?

1 poäng - Alla västrafiks bussar har nummer så även denna jag söker

/Mr.K


UPDATE!!

Söndrika Arönsson Sp1 har tydligen inte pojkvän!! WOHO! Vad väntar ni på killar...snyggare & goare brutta får man ju leta efter. Tycker att denna tjej hade passat exemplariskt tillsammans med Jön Göstavsson Es2, om inte Ellinor är emot det?


/Mr.K

Mr.K tog bort Pupps kommentar

Du kommenterade negativt, vi kör positiv-anda här, har du svårt att skilja på de begreppen - lämna bloggen! Vi sätter reglerna, ni gillar läget.

/Eder Mr. K

Angående vissa kommentarer

Nu tycker vi att det börjar bli lite sura miner här va, Cheer up guys!
Den här bloggen har gjort ert liv lite rikare, inte sant? ;-)


Svar på tal

Från signaturen "Pupp": Jag skulle vilja påminna denna bloggs skapare om sitt yttrande kring yttrandefrihet och jag undrar därefter varför mitt yttrande som inte var kränkande tagits bort? Är inte det kränkande mot yttrandefriheten som denna blogg står för? Eller är det kontrollerat monopol på yttrandefriheten? Skäms lite på er!

Vi undrar vad du menar nu Pupp? Vad har vi tagit bort? Var det kanske en kommentar om hur man slingrar sig hit trots skolans brandvägg på skoltid, för isåfall är den borttagen på grund av ganska så uppenbara skäl, om ni förstår.

Maaaaax om Folkis lejon:
Vill bara säga att jag tycker det är rätt så lågt att inte ens stå för det ni skriver.. i och med att ni är "anonyma".. =/
Nu är det såhär Maxen, att vi inte kan vara icke-anonyma, då vi isåfall skulle bli utkickade från den här skolan då senast idag, rektor Monica tydligen hade haft någon form av utläggning om vår blogg för i alla fall SP3 vad vi hört. Det var inga lovord som sas tydligen och vi känner att det inte är riktigt "rätt läge" att gå ut med info om vilka vi är just nu.
Om du tycker det är lågt, så är det upp till dig. Vi tycker i alla fall att det inte är så konstigt, för om vi skulle sagt vilka vi var så skulle det inte bli samma grej.

Sedan skulle vi vilja svara på någons kommentar i något inlägg om att det lät som att "en" person skrev, istället för allihop. Självklart var detta inlägg från alla oss, förutom att en skrev under med sin signatur.
Klarare kanske? :-)

GISSA 3 GÅNGER MED Mr.R

Var befinner jag mig?

2 poäng - Landskapsblomman förgättmigej lämnar jag  bakom mig på resan mot Trollhättans stad och skymtar jag inte en liten Thuresson?

/Mr.K

GISSA 3 GÅNGER MED Mr.R

Var befinner jag mig?

3 poäng - i unket fordon, gryning, nöff

/Mr.K

Detaljer

Anonym: "Återigen, vem är herr Dahlgrens donna?! Och vilka är de två heta snowboardbrudarna?! Detaljer!"

FolkisGossip: Donnan heter Malin och är 91a, går dock inte på skolan. De två snowboardbrudarna var enligt rykten Lina Andersson och Karin Haase Sp1.

/Mr.K

BAL-AKUTEN med Dr.Folkis

Ja som ni alla vet skall våra äldre 3or ha sin underbara Bal i Juni och med det följer många måsten - Fixa klänning/frack, Frisyr, Smink, Bil och framför allt PARTNER!

För att underlätta för er treor skall Dr. Folkis presentera de par inom skolan vi tror är färdigställda inför denna tillställning!

1. Sörah Nilsen - Möez Dahrzöni Sp3

2. Nilsssse Löönneryd Sp3 - Mölin Jonssön Es3

3. Alicö Ljöngkrona - Jano Issa Es3

4. Antön Keehler - Söfia Olssön Sp3

5. Söandra Jöönsson - Carl Jöhansson Sp3

6. Jöhanna Axelsson - Marcus Bövik Es3'

7. Löcas Palm Sp3 - Sönna Lantzi Es3

8. Emmö Vörmefjord - Antön Axelsson Sp3

UPDATE! Öskar Johanssön Sp3 kommer att gå på balen, med eller utan partner!

Gossip har hört rykten att Arön jöhanssön SP3 inte skall dyka upp..detta tycker vi är mycket tråkigt! Vi vet nämligen två pinglor som mer än gärna skulle vilja gå med er..



/mrK




Folkis lejon

Denna Löönneryd i 3an har ett leende många tjejer har svårt att motstå. Vi ser honom stundvis i lugnt prat med olika tjejer, skolan över. I höstas kunde vi se honom i djupt prat med numera In a relationship Söndrika Arönsson Sp1, men efter en kanske väl oplanerad kommentar (skamlig?) tog denna vän-relation slut.

Efter Branäs fick denna kille upp ögonen för nya lammkött, nämligen ett par vassa gussar på snowboard i Sp1. Efter att suttit längtsbak på dit-resan, kan FolkisGossip meddela att Löönneryd spenderade hemresan längst fram i bussen.



/Mr. K



Yesterday

Igår hade vi....


...2589 sidvisningar.
och...


...168 unika besökare.

Detta innebär att fler unika besökare var inne än elever på skolan, intressant.
Jag tolkar bara detta som att bloggen ganska underhållande, i alla fall enligt de flesta.
Puss



/ Mr. X

NO WAY

Om ni trodde att denna blogg nu går ner för räkning,
så har ni fel.
Vi kommer fortsätta leva och hädanefter vara extra, extra snälla, så att ingen ska känna sig kränkt!
Det känns tråkigt att några har tagit illa upp, för det har inte varit vår mening. Vi vet också att de flesta verkligen tycker att den här bloggen är rolig och därför kommer vi också fortsätta.

Vi lever idag i ett samhälle där både yttrandefrihet och press- och tryckfrihet råder, vilket alltså innebär att vi har rätt att ha den här bloggen. Det enda som går emot skolans regler är att vi har bloggat på skoltid (vilket vi för det mesta INTE gjort, utan vi har bloggat mer på kvällarna) och utnyttjat våra datorer vi fått till detta, vilket inte är enligt de regler vi skrev under när vi alla mottog våra datorer. Så hädanefter kommer det antagligen levereras inlägg efter skoltid och då slår vi på stort!
Men kom ihåg, hittills har inget och ingen stoppat oss, eftersom ingen vet vem/vilka det är.
Därför kommer vi också fortsätta att oss hålla oss anonyma! Och du kanske tror att du har dina aningar om vem som ligger bakom... Vem vet..... ingen vet.
Vilda gissningar görs och man resonerar om vem/vilka det kan vara. Jag ler bara inombords när jag hör mina vänner runt omkring mig prata och gissa vilt.
För det här är en rolig grej och det är inte vår avsikt att någon eller några ska känna sig kränkta och ledsna.
Det enda vi vill bakom den här bloggen är att sprida lite glädje och kärlek.
Och det kommer vi fortsätta med.



Se livet i ett nytt perspektiv!


Tack för mig,

eder Mr. X

OJOJOJOJ!! NU HAR VI GOSSIP!



Har fått nys om att en rektor på Folkuniversitetet i Trollhättan menar på att denna blogg är direkt kränkande. Det gör oss riktigt ledsna att vissa personer tagit illa vid sig, vårt syfte var enbart att sprida positiv energi, lite som i filmen Pay it forward med Kevin Spacy. Att helt enkelt göra någons dag! Det måste vara år sedan man såg elever så uppspelta och glada i korridorerna! Vi står för allt vi skiver och är medvetna om att vi en dag kommer stiga fram..Om någon känner sig illa till mods för att vi tagit upp personen i bloggen via bild/namn är det som sagt bara att maila [email protected], så åtgärdar vi detta snarast och ber om ursäkt. Hittills har vi enbart fått positiv kritik! Kom igen nu M, det svänger ju!!

Nä, Hur skall vi göra? Hjälp oss nu folkisaar



/Mr.K

Morgonstund har guld i mun


God Morgon fina folkisar!

Har precis druckit upp mitt kaffe och vill berätta om lite tankar i just detta nu..

Ibland frågar mina kompisar mig vilken kille jag skulle välja på Folkis om jag verkligen var tvungen att spendera en kväll med någon från skolan (no sex, just talking). Jöel ölsson Sp3 vill jag tala med, finns det en finare stämma och vilken lugn. Blir helt avslappnad i hela kroppen i hans samvaro, de få gånger jag talat med honom. Men tänk vilken talang, att vara sådan som person. Att man får andra att må bättre i sin närvaro. Det är mitt mål i livet och det lyckas Joel Olsson med varje dag.

Och med dessa inledande ord kör vi igång ännu en fullspäckad dag på FolkisGossip! Mörn!



/Mr.K

Folkis älskar: FB!

Nu har det inkommit färsk fakta om att det numer finns en grupp på FB som vi självklart tycker ni ska joina,
nämligen:
VI SOM ÄLSKAR FOLKISGOSSIP!
Gå med, just nu 36 medlemmar!

Vi har ett flertal gossiplovers på diverse gym runt om i thn, varav ett är Friskis och Svettis. Vi har fått in rapporter om att bland annat Jon Gustafsson och Lucas Palm är flitiga användare där.
Även Nils Lunneryd brukar dra ett par spännispass så ofta som möjligt, dock då på Sportlife.
Vi hoppas på att fler biffar anger sig genom att kommentera här, så ska vi se till att ta reda lite på vem som vinner slaget om största biffen på skolan.

Som ett sista tillägg så skulle jag vilja be om ursäkt till Andreas Moschini. En man, som eventuellt tog illa vid sig av kommentaren om fredagens utstyrsel. Ber så hemskt mycket om ursäkt, en kaka finns att hämta på damtoaletten på 6:an från och med 8.30 imorgon bitti.

Med hopp om en fortsatt fin kväll kära läsare,

PUSS & KRAM
eder mr. X



Senaste ryktet

Det är inte Svönte Livön som driver bloggen, utan självaste Heidi Nilsson i Sp3! Gossip från en hiss mellan våning 5&6..

Men nu. God natt


/Mr.K

UPDATE

Alltså...
Nicklas Kröse är efter lite grävande INTE SINGEL,
utan gift med Antööön Jönsson.
Vi gratulerar till detta och hoppas på många fina år tillsammans.
Ber om ursäkt till er som hade hoppats,
men kvar har vi................

Öskar Jöhansson, SP3!



/ Mr. X

Tonight`s Gossip

Och vi avrundar denna vackra onsdag..

Med att hissa 3 tjejer som klätt sig jävligt rätt senaste veckan

1. Cömilla Erikssön Sp1, ge mig hennes skor, kan det vara Acnes pistols?

2. Carlöine Jökela Es3, Såklart! Denna brud, ord är överskattat, lyckas med allt!

3. Röbecka Larssön Nykvist Es1, denna Olsen-inspired brud är snygg i allt, hennes insats i Modeshowen var grym!




/Mr.K


FRESH

Kära folkisläsare.
Det har nu gått ett antal timmmar sedan jag, Mr. X skrev.
På grund av överbelastning sedan kl.10.05, har folkisgossips server legat nere på grund av kollaps.
Jag räknade ut att alla som läser bloggen gick in någon gång under förmiddagen, vilket resulterade i detta.
Varför vet jag inte, men jag baserar det på att många antagligen hade jävligt tråkigt de minutrarna med tråkiga lektioner, haha. Ska kolla upp här nu vad folk egentligen hade för lektioner o lärare.. h3h3.
Administratörerna här kämpade hårt med att försöka få lite space och publicera inlägg,
men detta gick inte så bra.

Uppskattar förresten gärna att Kull & co slutar glida så mycket så vi slipper halka runt i korridorerna, blir jobbigt. Har ju haft en del skador här på sistone inne på NÄL, bland annat Sanna Lantz som vi har hört rapporterades allvarligt skadad, överkörd av Jonathan Kulls bräda.
Vi ser mycket allvarligt på detta och hoppas på en förbättring.

Skulle vilja prata lite om Nicklas Kruse. En man om vi ska säga såhär, med en riktig dase. En riktig man, en sådan som alla vi tjejer skulle vilja ha.
Hans ståtlighet, hans intution, hans fingertoppskänsla, hans blick som dödar allt liv. Titta bara på bilden nedan. En bild som utstrålar framtid,
DIN framtid med Nicklas Kruse.
Tjejer, ta för er.
Han är än ung, singel och en man i sina bästa år.

/ Mr. X






Nattmacka à la Kathryn

Eller kvällsmacka. Fenomenet är ändå detsamma! Jag gjorde mig nyss en macka av detta slag och skulle vilja dela med mig av mina excellenta skills. Fixade nämligen till en "Avancerad äggmacka"

Ni börjar med att sätta på spisen på högsta värme. Därefter sätter ni kastrullen med vatten på plattan och låter det koka upp. Sedan lägger ni i äggen. De ska koka i 10 min för att bli hårdkokta, vilket är det mest rekomenderade alternativet när de ska ligga på macka.


Medan äggen kokar (inte längre på högsta värmen) passar ni på att lägga i bröd i brödrosten.


När mackorna är färdigrostade börjar ni med att smöra dem.


Därefter tar ni det färdigkokade ägget från kastrullen (glöm inte att kyla ner ägget i kallt vatten först) och lägger det i äggskäraren. Har ni ingen äggskärare så bör ni skaffa en, det är svårt att skära ägg med kniv!


Sedan lägger ni på alla de små äggskivorna på de båda mackorna, strör på en krydda salt och voila!

Enkelt och gott!

/Mr Big


NU KAN NI MAILA OSS!

Efter ett tips...Har du smarrigt, snällt skvaller?

[email protected]



/Mr.K

Götasalen 11 December

Opss..Hittade en glömd tanke-rapport från en viss fest förra året. Känsliga läsare varnas

21.02
"Okeej...här vad det ju "fest"..Ohh, är inte det där killen med sockervaddshåret, just det..tror han håller i festen. Oojoj här har vi Sharifeesssss Abdaldayöööm Es1..full!? söt är han iallafall...mmm Jävlar skall de ha en helt egen Fisherman..deam, snygga leggings där Ölivia Jöhansson Es2"

21.30
"Hallå är det sant att Jöhan Johnssön blivit jagad av ayna??"

22.56
"Hahahah Vi vill se Nisse Lööönneryds bringa, vi vill se Nilllsss Lööööönneryds bringa, pumpen på Sportlife har gett resultat"

23.15
"Någon e arh cigg, jag vill jööökkaaa"

23.30
"Nu är jag liitttee kissnödig..Öppna..HALLÅ ÖÖPPNNAA...PÖÖÖKAR NI DÄRINNE ELLER??....Vafan..sportlife killen och Hon i tvåan, wwttff...nej, flytta..jag skall pissa"


FolkisGossip var det ja!

/Mr.K





Går vidare med andra frågan

Ingen lyckades ge svar på 3 poäng, så här kommer nästa ledtråd.

2 poäng - Systern är en Folkis


UPDATE! Vi har en vinnare - Hanna Berntsson Sp1 lyckade klura ut den rätta frågan

VEM ÄR NAKO JALLOW!

Grattis till dina 2 poäng. Första till 10poäng vinner 3 stora Marabou-chokladkakor och en dejt med Moez Dharsani Sp2 eller Kristin Olvén UPDATE! OLVEN HAR POJKVÄN!! sorry killar, ni får nöja er med Moez .

/Mr.K

Karin Hääse och Lina Anderssön

Ja, var skall man börja vi kan väl alla erkänna, både killar som tjejer att vi tittar!

Dessa flickor går i Sp1 och bor i Vänersborg (även om man ibland undrar om de inte kommit med flyget direkt from The apple). De har Det och jag kan inte hjälpa att jag dagligen sneglar diskret åt deras håll för att snappa upp en och annan detalj. Gossip kan övermodigt förevisa att båda är singlar(!) och letar manligt sällskap, dock går det rykten om att kraven är riktigt hårda.

FolkisGossip kan också berätta att en viss Jockey i matsalen har fått en crush på Haase. Ja, varför inte..Stilen har de ju båda två.


tfs

/Mr.K

Svar på tal

God kväll!

Sågade nyss igenom en del kommentarer och fastnade för en som jag tyckte var så förbannat rolig! Jag vet inte vem denne "Anonym" är och jag har aningen svårt att förstå vad du menar. Men du dillar på ett så fantastiskt, underbart och naturligt sätt! Därför är du värd att få ett stycke respons. Så här lyder kommentaren postad av "Anonym"

"hej kära bloggare! vilken fantastisk blogg ni skapat! det glädjer mig att kunna gå in och läsa lite lagom mycket när man varit hemma från skolan ett tag och känner att man längtar tillbaka.. men nu till saken, jag har läst alla inlägg minst fyra fem gånger och börjar få lite långtråkigt. jag har även gjort alla mina läxor och övrigt skolarbete, så jag tänkte försöka tillfredställa mig själv på någat annat sätt, om ni förstår vad jag menar.. som ni kanske misstänker är min fråga ganska pinsam, men jag undrar: VAD KAN MAN ANVÄNDA FÖR ATT TILLFREDSTÄLLA SIG SJÄLV? ("

Förstår ni nu vad jag menar? Roligt va! Ja, nu till saken. Jag har som tidigare redan sagt att din kommentar var en aning tagen ur själva tanken, riktigt filosofisk. Jag vet inte om det är för att du varit hemma från skolan länge och isolerat dig från din gemenskap som du börjat argumentera på detta vis. Men en sak är säker. Du vill fråga något! På sista raden ser vi att du använt dig av kapitaliserade bokstäver och avslutat med ett frågetecken! Där måste alltså din fråga vara... Vi tar ut subjektet - vem/vad? MAN. Predikatet - vad händer? TILLFREDSTÄLLA och till sist ackusativobjektet - SIGSJÄLV.

MAN TILLFREDSTÄLLA SIG SJÄLV?
Eftersom du beskriver din fråga som pinsam antar jag att du menar tillfredsställa med ett sexuellt antagande. Man kan tänka sig att jag, som självaste Mr Big, skulle ge svar på din fråga. Men eftersom jag vet två personer som faktiskt skulle kunna svara bättre på din fråga än jag, så får jag be att ställa mig åt sidan för den här gången. Jag uppmanar dig att i stället kontakta Sanna Lantz och Malin Jonsson i ES3. Dessa är experter inom allt som har med sex och samlevnad att göra. Det är i vilket fall det intryck som jag fått utav dessa två. De raljerar och demonstrerar ofta om hur de gör när de är själva. Dessutom är det väldigt vänliga och svarar gärna på din fråga.

/Mr Big

Första frågan!


Jag söker en person på Folkis..

3 poäng - En grön utsmyckning i kalufsen

/Mr.K

GISSA 3 GÅNGER MED Mr.R

Efter ett tips från Linn..

Jag vill stolt presentera tävlingen Gissa 3 gånger som går ut på att jag ställer en fråga med max 3 ledtrådar som skall frambringa ett svar hos er läsare. Ungefär som På Spåret...Dessa 3 ledtrådar kommer komma i egna inlägg med 1h mellanrum. Så den första ledtråden ger 3poäng och den som först kommenterar rätt vinner! Om ingen lyckas med rätt svar dykter ledtråd 2 upp och ger två poäng osv.

Regler:

- Kommentera med För- och efternamn
- Elev på Folkis

Priset är mycket fint. Vinnaren vid varje Gissa 3 gånger med Mr. R kommer presenteras på en av Trollhättan största bloggar! NÄMLIGEN FOLKISGOSSIP!




Nu kör vi!

/Mr.R

Efter uppmaning av de andra..Här är er Mr.K




/Mr.K

Womanizer/Manizer

Mr Big i Sex and the city får alla kvinnor att falla platt på backen. Därför är det även min uppgift som bärare av hans namn att göra någonting av detsamma. Så alla ni killar som läser därute och är sugen på en brud från Folkis, kommentera namnet och vi tar reda på mer om henne och publicerar sedan infon i ett inlägg. Det går även bra att skriva namn på killar. Då måste jag dock kontakta mina kompanjoner som är bättre experter inom det området.



/Mr Big

Så inspirerad!

Jag blev väldigt inspirerad av Mr. Big att jag också kände att jag var tvungen att visa upp mig, kan inte sitta här i dunkla rum och skriva fina, sporadiska inlägg!

Var så goda!



Mr. Ö

Kära läsare

På grund av tidsbrist har jag ännu inte kunnat presentera mig här på bloggen. Det är nämligen så att jag är den fjärde bloggaren utav fyra. Mitt namn är Mr Big och jag regerar bland brudarna på Sex and the city.

Att jag inte skrivit här ännu har dock inte resulterat i att jag kunnat undgå smarriga fakta av personers liv på Folkuniversitetet. Jag vill tillägna mitt första inlägg med att säga GRATTIS till Rickard Dahlgren i klass SP3 som nyligen skaffat sig en ordentlig flickvän! Rickard är som ni alla vet en genomgod och mycket rolig kille som länge förtjänat denne vackra flicka! Mycket nöje med henne!

Slänger även in en presentationsbild på mig själv utifall att någon skulle vara intresserad...


/Mr Big


Bad turning Good

Såg att lapparna som var uppe där hemsidan stod på är alldeles borta? Det gjorde mig väldigt ledsen när jag kom till skolan och märkte detta fenomen som tycks var oundvikligt! Men vem tar ner lapparna, är det Bamse-Björn eller Monica-Honica? Kanske rent utav Vesna som springer runt med sina röda läppar och stjäl fina papper med fin tejp.

Men eftersom alla på skolan vet om bloggen mer eller mindre så är det okej, WE WILL PREVAIL!

Hattmakare finns det inte många nuförtiden!

// Mr. Ö

SENASTE NYTT-OMTALADE LINN ANDERSSÖN!

Vi har fått in flertal tips om en viss tjej i Sp2..

Hennes namn är Linn. Hon kommer från Vänersborg. Hon var crazy-spice under maskeraddagarna i höstas. Hon är singel. Hon älskar Scrubs och family guyUPDATE! LINN GILLAR INTE DESSA SERIER. Hon kallar sig själv "Linn pinn Barr Bom (fristående häst)" vad denna benämning kommer ifrån är för FolkisGossip oklart, men denna tjej har HUMOR! Vi ser henne i korridorerna, gestikulerande samtidigt som hon drar ett skämt som får Viktoria Weckfors att vika sig dubbelt. GE OSS MER LINN!

"tänk om snön låter taket rasa in på arenan. det skulle varit kul tycker jag"


"jag tror den georgiska presidenten har ett förlamat lillfinger. annars är han ganska söt. det är någon med hans busiga uppsyn när han talar om ryssland."



(Hon verkar ha en "thing" för att sticka ut huvudet genom galler)

/MR K

Notis

Snyggaste i skolkatalogen på Folkis måste vara Mona Haq Sp1, så sjukt söt!

/Mr K

Skatepojkarna växer upp

Vi minns

3 pojkar, 3 kepsar och 3 färgglada JunkTshirts. De gillar att åka bräda, mer vet vi tyvärr inte. De är så mystiska..En dag iallfall så blev dessa killar fyra. En lång kille med färgat?! orange hår blev adderad till gänget. De fyra killarna gled runt som vanliga 16åringar, slappt och ibland med flin på deras läppar.

Sen hände något. Två av dessa killar skaffade tjej och det blev obalans i gänget. Allt känns så halvt nu, jag vill liksom krama de resterande killarna varje gång jag ser dem. Pussa på dem. Trots jag har kuk

Något måste hända. Jönathan Köll och Jön Göstavsson måste skaffa tjej, så jag kan börja sova tryggt om nätterna igen. Jag har ett förslag..FolkisGossip kan anordna en dubbeldejt. Jag tror det skulle funka mellan Ellinör Döhlberg Es1 - Jön Gustavsson Es2 och Elin Ölsson Es1 - Jönathan Köll Es2. Mer kärlek! Alla som skulle vilja se denna förändring - kommentera "Felicias Freestyle" i kommentarsfältet.




/Mr K

Dagens goda!

Mmm. Undar om det är god mat i Bamba idag?
Får kolla upp detta......

* Stekt fisk, gräddfilssås, grönsak och potatis. Citron.

* Het korvgryta, grönsak och pasta.

* Vegetarisk rätt.

Oj så gott! De gör verkligen ett väldigt bra jobb de där mattanterna. Skulle vilja ge dem en eloge nästan.

Jag har allid tyckt attt maten där nere är god men ibland så vill man bara TA MED SIG EGEN MAT LIKSOM! TMSEML, nya förkortningen! Kom ihåg! 

Mr. Ö

DR. FOLKIS FJÄRDE FRÅGA!


Då var det Onsdag och vi drar igång ännu en ny dag med fullspäckat Gossip med en fråga till DR. Folkis!

Jag är nyfiken på en av killarna i ES3, är båda singla? skulle gärna vilja veta lite om dom, hehe :)


God morgon Anonym! Det finns som sagt endast två killar i Es3, så de du syftar på måste vara Jano Issa och Marcus Bovik. Jano bor i Skoftebyn/Sylte och Marcus i Torsered/Strömslund och är båda hetro (tror vi!?), så om du var av manligt kön är det rätt kört. Men om du är tjej har du god jävla tur då Marcus är en utav det mest suktande singlarna i landet. Jano däremot har tjej!

För att närma sig Marcus Bovik skulle jag föreslå att du agerar modell, då han är en grym fotograf och älskar att fota. Eller att du ställer frågor kring Photoshop! Marcus gillar att smsa.

/Mr K

Så här kände jag mig när jag gick till Folkis imorse!





/Mr K

RYKTEN

Rykten går.. rykten sprids.. Mr. X har tittat på statistiken för igår och jag kan meddela att ungefär 75 % av skolans elever följde bloggen igår och detta glädjer folkisgossip.
Men självklart kan det blir ÄNNU fler som checkar den senaste, färskaste, smaskigaste skvallret på folkis. Vem vill missa det liksom? 25 % är kvar och dom 25 % borde i alla fall titta en någon gång tycker vi.

Morgonens första folkisgossip...
Vi hör rykten i korridorer, hissarna.. Ljudvågor som sprider sig längs folkis väggar.. Dessa rykten säger att det är självaste Svante Livén som är hjärnan bakom succébloggen.
Är detta sanning eller är det någon av oss som är Svante Livén?

Återstår att se..

/ Mr. X


Tonight`s Gossip


Vi avrundar kvällen för denna succépremiär av FolkisGossip under kategorin Tonight`s Gossip.

Öskar Johanssön i SP3 är fin man i sina bästa dar, singel och sökande. Är det bara jag.. men de blickar som Marigöna Karpözi SP2 fick ta emot från under FN-dagarna var väl i särklass unika?

Tror det var många 3or fick en "thing" för lamkötten under dessa dagar. Det ryktas att Heidi Nilsson SP3 inte heller kunde slita blicken från fotografen och hunken Jön Göstavsson ES2.

/Mr K - alltid det smarrigaste

DR. FOLKIS TREDJE FRÅGA!


WopWop! Det rullar in fler frågor till Dr. Folkis. Det går bra nu

Jag har också en fråga!
Om man tidigare varit väldigt social, men sedan hamnat i skit med folk och behöver nytt umgänge, hur ska man göra? Utifrån att man vill börja umgås med människor utanför ens "vanliga" vänskapskrets liksom.

Kära Anonym! Ditt brev gör mig trött och jag sjunker ner i en medioker dimma, ty jag har själv varit i situationen. Men bli inte däven för det för du har nu världens möjlighet att lära känna nya fantastiska individer!

Du är social - fördel! Men det är viktigt nu om du söker ny krets att inte bli för "På", vilket är en stor risk om du är väldigt social som person. Jag tycker att man i sådana här situationer inte skall vara rädd för att vara själv. Du skriver att du vill "lämna" din gamla umgängeskrets, Ok..detta gör man genom att vänligt glida undan, säga upp snällt (för att inte skapa mer trubbel) med vissa gamla vänner och blicka framåt.

I denna övergångsperiod Gammalt gäng - Nytt gäng kommer du få ta konsekvenserna av att du hamnat i skit, du kommer få leva en period i just skit! Man får inte vänner på silverfat, du skall förtjäna dem. Som Dr. Folkis föreslår jag att du tar dig själv tid, umgås med dig själv en vecka eller två. Det är inte farligt, kanske i längden tråkigt, men under denna tid kommer andra personer få upp ögonen för dig.
Du kanske till och med kommer se med nya ögon på vissa individer, då du inte längre färgas av dina gamla vänners åsikter.

För att sedan träffa nytt folk finns det enkla regler.
1, Trevlig
2, Intresserad
3, Lyssna på andra
4, Ta dig tid
5, Ställ frågor
6, Ställ följdfrågor
7, Då och då kan du dra en charmig anekdot från ditt liv
8, Beröm via komplimanger!!

Och självklart skall alla dessa punkter komma från en vilja, hjärtat!

Tänk dig en blandning av Antöön Keehler, Liza Göttlääw och Nakkköö Jallööeeew

Good Luck!



/Mr K

Angående fredag..

Skvallerpressen har fått nys om att det tydligen är EMO/Fjortisdag som tema på skolan på fredag.

Kommer Andreas Moschini att företräda EMO-gruppen och se ut som vanligt?
Kommer Emma Björklund att färga håret svart och pierca sig?
Eller kommer kanske Cajsa Lantz med idominet i högsta hugg?

Detta återstår att se... och FOLKISGOSSIP väntar med spänning..
Ska nog cutta mig lite imorgon på toan..på 5:an om någon undrar...

Eventuella förslag på utklädnad tas tacksamt emot i kommentatorsfältet.

UPDATE: Fick in ett rykande hett tips om toan på 6:an... kanske blir det när låset tydligen är caput på 5:ans..





VS.






Sveriges nya maktkvinnor


Under FN-rollspelet öppnades min mun ett flertal gånger, två separtioner av mina läppar jag vill minnas tydligt var när

Marigöna Karpözi


(Kopierade från facebook, pga. stavnings problem, därav stilen)
och Söfia Anderssön äntrade scenen och greppade micken. VILKA KVINNOR! DE KOMMER GÅ LÅNGT! Jag vill ha dem som statsminister och utrikesminister, hade inte det kännts tryggt?


Vote for Pedro! NO VOTE FOR SOFIA! VOTE FOR MARIGONA FROM FOLKIS!


/Mr K

VARNING VARNING



Spola fram till 1:15, VARNING FÖR STARKA BILDER
Här vill vi också föra fram att Benjamin Gabriel Thuresson, Johan Johnson och Anton Jönsson är delaktiga. Eller?

/ MR .X



OKEY

Nu till den stora frågan: Nyaste/hetaste/top notch skvallret? Vad är det senaste på FUG?

Stay tuned guys, så får ni svaret på ett räkfat
med gosig müsli

/ Mr. K, Mr. Ö, Mr. X

GODKVÄLL



Postat av "blankt": Skulle inte tro att det är möjligt eftersom Niklas har en söt flickvän Olivia Johansson om ni undgått detta?

Svar:
NEJ, är det sant?? DET ÄR INTE ETT SKÄMT ELLER?

/ Mr X

DR. FOLKIS ANDRA FRÅGA!

När man ändå är igång, så varför inte köra på?

Dr. Folkis. Jag har också ett litet problem, vill bli kompis med de två långa killarna i SP2. Jag är tjej, men verkar ha samma intressen som de båda stiliga pojkarna! Tips?

Go Kväll! Med de två "långa killarna" tror jag du syftar på Anton Jönsson och Benjamin Gabriel Thuresson..Dem är bland de längsta killarna på skolan (om man bortser från Anton Kööhler som ligger på trygg andraplats efter Anton Jönsson).

Du vill alltså bli kompis med dessa pojkar, vem vill inte det? Dr. Folkis tips, gör som dem - briljerar på gymnasieikonen! Och du kommer inom snar framtid gå mellan och i höjd med dessa kukar.



/Mr K


DR. FOLKIS FÖRSTA FRÅGA!


Jag har en fråga. Jag är kär i en kille i 3:an.. fast jag vågar inte gå fram till honom, är ganska blyg. Har ni något tips för att jag ska våga? Vet vad han heter men vågar inte skriva..

Hej Anonym! Folkisgossip blev väldigt glada och rörda av din fråga. Först och främst Grattis! Du är kär, vet vad du känner och vill ha..Det är vi inte alla som gör! Och nu till problemet..Vi vet inte hur denna kille känner och du vet inte hur du skall närma dig..

Jag vil inleda med att säga att Gossip har hört att alla killar i 3an är riktiga helylle killar, väldigt vänliga och riktiga svärmorsdrömmar! Så du behöver inte vara jätterädd för att bli hånad, nerslagen eller spottad på..Och utifrån färsk Gossip statistik är ca. 75% av killarna singlar!

Du säger att du är blyg, så att gå fram och börja snacka är svårt. Alternativen här är ju att gå den tekniska vägen - mobil, internet - msn, facebook. Men som DR. Folkis vill jag avråda dig att göra detta om du är blyg. Att säga första ordet via matriella ting gör det bara svårare för dig att sedan börja snacka IRL..

Det bästa tipset jag kan ge är att försöka snacka lite chill i början, kompis liksom...de första orden...typ.."Är det Ok att jag stänger kylskåpet?"....."Vet du vad klassrum 59 ligger?"..."Borde inte bussen vara här snart?"....Detta är inget direkt svårt och du kan dölja din förälskelse relativt lätt. Nu har du iallafall hört hans röst och fått en sorts respons...Efter några ord tycker jag du skall börja ge honom långa blickar, titta extra (under lugg), LE och känner du av respons....(då du är blyg) ADDA facebook, msn, sms....skriv med varandra, fråga om han vill hänga med dig och prova ut fotbollsskor och vips är ni tillsammans.




/MR K


Killen med sockervaddsfrisyr

Carl Johansson i Sp3, vem är det egentligen? Han verkar så intressant men har aldrig snackat med snubben!
Annars så tycker jag att det funkar bra på skolan, inga treor pratar med oss i ettan och tvåorna tror att de är så jävla snygga, coola skulle jag säga. :) Tack och fack!

// Mr. Ö

Btw


När vi ändå talar om Ivar Tika..Ingen har väl undgått hans flamma? Beatrice Gustavsson, också det en cool tjej som verkar gå sin egen väg - se stil. Gossip kan berätta att hon syr många av sina kreationer själv. Nästa Stella Mccartney? Kanske har paret en chans i "Veckans Par"..




/MrK

Ivar Tika


Ivar Tika! Tänk om fler killar kunde formas utav denna underbara kille! Han har något som väldigt väldigt många ungdomar saknar, nämligen självdistans och en ovanlig självkänsla. Detta gör att han har mycket lätt för att vara sig själv, naturlig och stå för sin åsikt. Vi Gillar om något. Creeeddd!

/Mr K

Flickorna i 3an

De finns..eller ska jag säga fanns(?) några snygga chicks i 3an, men va hände?!? Varför har dem gått ner sig så sjukt mycket..Synd det där.

//MRK

HAR DU FRÅGOR? FRÅGA VÅR DR. FOLKIS


Hmmm...Har jag chans på Niklas Holmberg?




YES!


//Mr K

Men gillar det änna


GE MIG SANDRIKA ARONSSONS HÅR!!

//MR K

Apoteket äger!

Igår sprang jag in på Apoteket och köpte V6 Dental Care "Melon", det var fan det godaste tuggumipaketet jag ätit. Godare än en Mayaindian och en bonde på crack tillsammmans. MM. kombination!

// Mr. Ö

Och förresten...

.. du som kommenterade "mogen blogg".
Synd att du är så humorbefriad.

Ha en fortsatt bra dag guys :)


KÄRA FOLKISVÄNNER

Såg att vi fått en del anonyma kommentarer, bland annat om att vi "ska tänka oss för" och så vidare.
Detta förtydligar vi ännu en gång, detta är en blogg med positiv anda och inget annat.
Dock skulle jag vilja säga istället.. SLUTA VARA SÅ DRYGA OCH LEV LIVET! Man kan inte ta allt så seriöst och den här bloggen är meningen att den ska vara rolig, inget annat!

Och förresten, kul att det fått så mycket uppmärksamhet, VI GILLART!
Skvallerpressen har både öron och ögna öppna.. hEhE

/ Mr. X

5 saker jag gillar på folkis idag:


1. Viktoria Weckfors vackra leende

2. Aron Johanssons bruna kofta

3. * Köttfärs i ugn, sås, grönsak och potatis. Lingon.

4.  Alla är helt till sig för denna bloggen

5. Janos jeans

/MRK

Tillägnad vi i Sp1



Snälla kan mina medmänniskor i Sp1 sluta röka? Titta vad som händer, känns bra va? C a 50 % röker och det är så jävla ocoolt.
Kolla in hur du lär se ut om 10 år om du fortsätter såhär, inte kul. Kanske slutar som för han på bilden?

/ Mr. X


Folkis par Amanda CastillÖ och Öskar Ellström

Vi vet alla vilka de är, vi ser dem i koridorren, alltid tätt nära varandra. Mer sådant! Vi utmanar resterarnde par på skolan, Ni har chansen att ta hem priset nästa vecka! Löcas Palm - Sazenna LantZ, Anton Axelssön - Emma Värmefjörd osv. GE OSS MER SMEK!
Veckans par- Amanda Castillö och Öskar Ellström




Vilket par! Vilken kärlek! Underbart! Vi Gillar

/MR K

Dagens bästa

blir........... Karin Haases snygga röda läppar!



/ Mr. X

Och

Vi vill tillägga att denna blogg skall gå i positivitetsanda!

/MR K

Folkis egna Edward Cullen


Det må vara ont om bländande hunkar på Folkis. Men en kille som växer i våra ögon är är en kille i ettan. Han har det och gör oss våta! Vilken stil. Hans namn är Niklas Hölmberg

//Mr K

Gossip at Folkis

Molnen ligger tjockt över Trollhättan idag och släpper stundvis igenom missfärgade snöflingor över Folkuniversitetets gymnasieskola. Men detta är inte en vanlig idag..exakt om en minut går nämligen startskottet för den nya blogg alla folkiselever kommer spendera tid på 24/7!

Vem är egentligen Antön Jönsson?

Är Carl Johansson naturligt blond?

Och vem är den nya flickan i SP1?

/mr K



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0